+36 30 598 0840    info@flavourtable.hu

Koktél Bár Rendezvények

Szeretnéd valami különleges és exclusive dologgal meglepni a vendégeid?

Ne gondolkodj tovább! Élvezd FlavourTable szolgáltatását, ha rendezvényekről van szó. Szeretünk egyedi ötleteket megvalósítani, és kicsit eltérni a megszokottól:

Legyen szó céges eseményről, esküvőről, születésnapi partyról vagy egy privát eventről, mi nem ijedünk meg az elképzeléseidtől.

Egészen a szervezéstől szorosan együttműködünk veled, hogy a szolgáltatás az esemény fontos részévé váljon. Az eseményed koncepcióját tükrözzük az egyedi ital ajánlatokban és a Bár kialakításakor, ezzel téve a szolgáltatásunkat különlegessé, mert tudjuk, hogy nincs két ugyan olyan rendezvény.

Profi Bartendereink nem csak a különleges italkombinációkra figyelnek oda, hanem a vendégek szórakoztatására is. Játszanak a színekkel, ízekkel és illatokkal, hogy ne csak a Bár, de az eseményed is felejthetetlen legyen.

PONT ÚGY.

Minden gondolatunk a koktélok és a kiváló hangulat körül forog, és minden egyes eseményünkön arra törekszünk, hogy „pont úgy” legyen, ahogyan Te megálmodtad. Ugyanakkor, a tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítünk az elképzeléseid megvalósításában. Együtt teremtjük meg azt a varázslatos atmoszférát, amire mindig is vágytál.

PONT OTT.

Nincs olyan helyszín, ahol ne lennénk otthon! Legyen szó egy irodai partiról, egy házi buliról vagy akár egy elegáns rendezvényről, mi pontosan tudjuk, hogyan varázsoljuk át a helyet egy felejthetetlen koktélpartyra. Mindent megteszünk azért, hogy minden „pont ott” legyen, ahol csak szeretnéd.

Pont úgy.

Minden gondolatunk a koktélok és a kiváló hangulat körül forog, és minden egyes eseményünkön arra törekszünk, hogy „pont úgy” legyen, ahogyan Te megálmodtad.
Ugyanakkor, a tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítünk az elképzeléseid megvalósításában.
Együtt teremtjük meg azt a varázslatos atmoszférát, amire mindig is vágytál.

Pont ott.

Nincs olyan helyszín, ahol ne lennénk otthon!
Legyen szó egy irodai partiról, egy házi buliról vagy akár egy elegáns rendezvényről, mi pontosan tudjuk, hogyan varázsoljuk át azt a helyet egy felejthetetlen koktélpartyra.
Mindent megteszünk azért, hogy minden „pont ott” legyen, ahol csak szeretnéd.

Kóstolóinkon és eseményeinken csak 18 év felettiek vehetnek részt.

Egyedi koktélok,

amelyeket az igényeid
és az esemény karaktere
alapján tervezünk.

Tapasztalt és mosolygós bártenderek,

akik garantálják a szórakozást
és a kiváló kiszolgálást.

Rugalmas megoldások,

amelyek lehetővé teszik számodra,
hogy az eseményt „pont úgy” szervezd meg,
ahogy szeretnéd.

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!