+36 30 598 0840    info@flavourtable.hu

Koktél Catering rendezvényekre

Szeretnéd valami különleges és exclusive dologgal meglepni a vendégeid?

Ne gondolkodj tovább! Élvezd FlavourTable szolgáltatását, ha rendezvényekről van szó. Szeretünk egyedi ötleteket megvalósítani, és kicsit eltérni a megszokottól:

Legyen szó céges eseményről, esküvőről, születésnapi partyról vagy egy privát eventről, mi nem ijedünk meg az elképzeléseidtől.

Egészen a szervezéstől szorosan együttműködünk veled, hogy a szolgáltatás az esemény fontos részévé váljon. Az eseményed koncepcióját tükrözzük az egyedi ital ajánlatokban és a Bár kialakításakor, ezzel téve a szolgáltatásunkat különlegessé, mert tudjuk, hogy nincs két ugyan olyan rendezvény.

Profi Bartendereink nem csak a különleges italkombinációkra figyelnek oda, hanem a vendégek szórakoztatására is. Játszanak a színekkel, ízekkel és illatokkal, hogy ne csak a Bár, de az eseményed is felejthetetlen legyen.

Megismerjük
az ötleted

Keress minket bizalommal, kérj egyedi ajánlatot igényekre szabva. Ötletekkel és tapasztalattal segítünk neked a koncepció kialakításában. Ha mindent megbeszéltünk, az eseményen találkozunk…

Felejthetetlenné
tesszük!

Az általad megálmodott Bár a helyszínen lesz, és Profi Bartenderek az első perctől gondoskodnak a felejthetetlen szórakozásról… Neked már nem is lesz más dolgod, mint kóstolni, érezni, élvezni a partyt!

Megismerjük az ötleted

Keress minket bizalommal, kérj egyedi ajánlatot igényekre szabva.
Ötletekkel és tapasztalattal segítünk neked a koncepció kialakításában.
Ha mindent megbeszéltünk, az eseményen találkozunk…

Felejthetetlenné tesszük!

Az általad megálmodott Bár a helyszínen lesz, és Profi Bartenderek az első perctől gondoskodnak a felejthetetlen szórakozásról…
Neked már nem is lesz más dolgod, mint kóstolni, érezni, élvezni a partyt!

Kóstolóinkon és eseményeinken csak 18 év felettiek vehetnek részt.

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!